bel

SPOED

Voor

24/7 bereikbaar!

Over ons

Maak kennis met ons

Over ons

Maak kennis met ons

Boudewijn Lindenbergh

Dierenarts

Mijn naam is Boudewijn Lindenbergh. In 1981 ben ik geboren in Kapelle. Mijn ouders wonen op een boerderij en daar is de liefde voor dieren me wel met de paplepel ingegeven. Als kleine jongen en op latere leeftijd was ik altijd al veel met dieren bezig. Zowel de kleine als de grote dieren trokken mijn interesse. De keuze om dierenarts te worden zat er dan ook al vroeg in.

In 2000 ben ik mijn studie begonnen in Antwerpen. Dat waren vooral veel jaren theorie met af en toe wat praktijklessen. Na drie jaar heb ik mijn kandidaturen behaald en heb ik mijn studie voortgezet in Merelbeke (stad dichtbij Gent). Het werd steeds leuker en interessanter omdat het steeds meer praktijkgerichter werd. Tijdens mijn studie leerde ik ook mijn vrouw Gerlinde kennen. In juli 2006 zijn we allebei als dierenarts afgestudeerd.

Na mijn afstuderen ben ik als dierenarts gaan werken in Moerstraten (Noord-Brabant). Daar behandelde ik zowel kleine als grote huisdieren. De afwisseling voor behandeling van verschillende dieren trekt mij erg aan. Ondanks dat ik het altijd goed naar mijn zin heb gehad, keek ik na bijna tien jaar werken in loondienst uit naar een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik de grote stap genomen om een eigen dierenartspraktijk op te zetten in Kapelle. Mijn vrouw werkte vroeger in een dierenartspraktijk op Schouwen-Duiveland, maar sinds april 2018 is ze daar gestopt en werken we samen in onze praktijk.

Gerlinde Lindenbergh-Fisher

Dierenarts

Mijn naam is Gerlinde Lindenbergh-Fisher. In 1982 ben ik geboren in Poperinge in België. Daar ben ik opgegroeid op het platteland tussen de dieren. We hadden thuis vroeger altijd paarden, schapen, een hond en katten. Reeds lange tijd wist ik dat ik dierenarts wilde worden. De 6 jarige studie heb ik gevolgd aan de universiteit in Gent op de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Na het behalen van mijn diploma in juli 2006 heb ik op dezelfde faculteit nog een Equine Internship Internal medicine behaald. Ik werkte daar vooral op de dienst van inwendige ziekten paard.

 

In februari 2008 ben ik dan op Schouwen-Duiveland begonnen als dierenarts in een gemengde praktijk waar we paarden en kleine huisdieren behandelden. Na 10 jaar vol plezier daar werkzaam te zijn geweest, heb ik de stap gezet om volledig thuis te gaan werken in onze praktijk in Kapelle.

Lisa Dorrepaal

paraveterinair

Mijn naam is Lisa Dorrepaal.
In 2003 ben ik geboren in Schore, een klein dorpje vlak naast Kapelle.
Ik ben opgegroeid tussen de dieren; mijn opa had altijd schapen en zelf hadden wij 2 paarden. Hier is de liefde voor dieren ontstaan. Inmiddels heb ik daarom zelf ook een aantal dieren waaronder koeien, schapen, honden, een papegaai en katten.

Hierdoor was mijn studiekeuze snel gemaakt en heb ik de opleiding tot paraveterinair gevolgd in Breda en deze in 2023 afgerond.
Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages moeten doen waaronder in deze praktijk.
Tijdens deze stage kwam ik er achter dat het enorm afwisselend werk is en je niet met alleen honden en katten te maken hebt.

Mijn laatste stage en mijn examens heb ik ook in deze praktijk gedaan waarna ik hier ben blijven werken!
De sfeer in de praktijk is heel prettig en ik geniet er dan ook nog iedere dag van!

Annet van Damme-Tange

paraveterinair

Hallo,

Ik ben Annet van Damme-Tange. Getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Van kleins af aan ben ik opgegroeid met honden, katten, konijnen, paarden en schapen. Ik was altijd met veel plezier in de weer met deze dieren. Helaas heb wij niet die ruimte en houden we het bij 1 hond: Riva een Cane Corso teefje van 8 jaar. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het naaien van kleding of een wandeling door de natuur met Riva.

In 1999 haalde ik mijn diploma Paraveterinair in Barneveld.
Nadat ik meerdere jaren in een Dierenartspraktijk in Yerseke gewerkt heb kwamen er andere dingen op mijn pad. Ik kreeg kinderen en sinds 5 jaar geef ik workshops en naailes aan kinderen. Ook erg leuk om te doen. Maar ik hou van afwisseling.. En sinds dec 2022 ben ik werkzaam bij Boudewijn en Gerlinde Lindenbergh in de praktijk.

Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en ben blij dat ik de stap gezet heb om weer met dier & mens te gaan werken.
Als ik ‘s ochtends de praktijk binnen kom bekijk ik eerst de agenda wat er allemaal op staat die dag. Geen dag is hetzelfde.
En die afwisseling maakt het werk zo ontzettend leuk.
De diversiteit van een praktijk met grote en kleine huisdieren spreekt mij ook erg aan.

Tot ziens in de praktijk.

bel

SPOED

Voor

24/7 bereikbaar!